De grijze wolk verdween

Op mijn 30e maakte ik kennis met het Landmark Forum. Ik woonde toen samen, leuk werk, niets te klagen.....Maar er moest toch meer zijn? Nieuwsgierig stapte ik naar binnen en na drie dagen stapte ik met nieuwe blik mijn leven weer in. Ik had wel door gekregen dat ik wel heel kritisch kon zijn en had met een goed gesprek de relatie met mijn vader hersteld die ik toen nog maar zo'n twee keer per jaar zag.

Een andere eyeopener was is hoe voorzichtig ik was gaan leven. Ik had jong mijn moeder verloren, en ik paste wel op maar niet gekwetst te worden. Dus ik hield me zowel in mijn relatie als andere contacten op de vlakte. Ik liet mezelf niet echt zijn. Na het Forum was het alsof er een grijze wolk verdween. En ging ik op veel meer zaken. Met meer lef. En ook met gereedschap om zelf echt duidelijke keuzes te maken. Daar heb ik nog steeds heel veel aan. Inmiddels ben ik moeder van twee kinderen. En heb ik een jaar terug de keus durven maken een eigen praktijk te starten. Zonder deze training had zo'n stap nooit aangedurfd. Ik ben erg blij met de trainingen van Landmark Worldwide. Met heldere en eenvoudige inzichten geven ze tools die echt impact hebben op mijn leven! Ik kan iedereen aanraden.

'Ook met tegenvallers weet ik nu écht, achter de wolken schijnt de zon. Altijd en daar vertrouw ik op!'

Stéphanie, moeder, onderneemster 45 jaar

  • Delen
  • Doorbraak

Over Landmark

 

Het Forum is het paradepaardje van Landmark Worlwide: een indrukwekkend programma.
Ervaar een positieve, permanente verandering in de kwaliteit van jouw leven. Stel opnieuw de grenzen vast van wat mogelijk is. Maak een toekomst naar jouw eigen ontwerp.

 

REFRESH THE BLOG