Het onmogelijke mogelijk maken

Ronald Lichtenberg zegt in deze TEDx ‘ Als je iets wilt bereiken, creëer dan een probleem.’

De TED Talks worden georganiseerd om waardevolle ideeën onder de aandacht te brengen.

Ronald heeft een concept bedacht wat onmogelijk leek. Muziekfeesten organiseren voor dove mensen. Al sinds 10 jaar inmiddels organiseert Lichtenberg wereldwijd feesten met dit concept onder de naam Sencity. Het zijn feesten die inspireren en verrassen. Met verschillende elementen die alle zintuigen raken maakt hij het tot een bijzondere belevening. Aroma’s, lichtshows, speciale voeding, een trillende dansvloer en nog veel meer.

Bekijk de TEDxtalk hieronder.

  • Doorbraak

Related Blogs

Het Landmark Forum. De cursus en mijn verhaal.

Als ik probeer uit te leggen wat het Landmark Forum is, praat ik al snel over wat de cursus voor mij gedaan heeft. Een persoonlijk verhaal van een deelnemer. Toch doe ik hier ook een poging om te vertellen wat de inhoud van de cursus is.

Kiezen en creëeren!

Het is maandagochtend en ik word wakker met de zon in mijn gezicht en rek me uit.een ogenblik later voel ik een hand op mijn hoofd en de andere hand zoekt mijn hand en we slaan onze vingers in elkaar.

Doorbraak in winstgevendheid

Mijn naam is Joris Kleinveld, in het dagelijks leven onder andere directeur van Auxilium BV te Delft.

  
Martha McDevitt-Pugh en de stichting Love Exiles

De stichting Love Exiles is ontstaan uit een project uit het Zelf Expressie en Leiderschaps Programma [een cursus van Landmark Worldwide].

Mind over matter

Het Landmark Forum belooft je een leven te gaan hebben waarvan je nooit had kunnen dromen.

 

Over Landmark

 

Het Forum is het paradepaardje van Landmark Worlwide: een indrukwekkend programma.
Ervaar een positieve, permanente verandering in de kwaliteit van jouw leven. Stel opnieuw de grenzen vast van wat mogelijk is. Maak een toekomst naar jouw eigen ontwerp.

 

REFRESH THE BLOG